Понад 100 тисяч гривень зібрали для ЗСУ під час велопробігу в Агрономічній громаді на Вінниччині. Захід відбувся 25 травня і включав традиційний весняний велопробіг та благодійний ярмарок. Девізом цьогорічного заходу стало гасло «Сила в єдності».

Наймолодшому учаснику було 3 роки, найстаршому — 73, повідомляють у Фейсбуці Агрономічної громади.

Кілька сотень мешканців та гостей громади взяли участь у велопробігу, щоб висловити повагу до наших захисників і захисниць, які нині боронять країну від окупантів. Стартували в кожному селі окремо, а по дорозі до них приєднувалися учасники з інших сіл. Фінішували всі в селі Бохоники біля тюбінг-парку.

Кожен велосипедист, незалежно від віку та рівня підготовки, мав спільну мету — зробити свій внесок у підтримку наших воїнів. На фініші учасників чекала смачна уха та благодійний ярмарок. Були розваги як для дорослих, так і для дітей: смаколики, різноманітні майстер-класи, холі шоу, катання на туристичних катамаранах, мотузковий парк, батути та надувні гірки. Також провели лотерею з головним призом — новим велосипедом.

Усі кошти, зібрані під час велопробігу та ярмарку, будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України. Наразі відомо, що вже зібрано понад 100 000 гривень, але підрахунок триває.

Попередня публікаціяУсик проти Ф’юрі: коли відбудеться історичний бій-реванш
Наступна публікаціяСьогодні вінничанам варто очікувати дощ з грозою