З кінця червня на території музею-садиби Миколи Пирогова, однієї з найатмосферніших локацій та туристичних перлин Вінниці, проходитимуть концерти, вистави, творчі вечори, майстер-класи та екскурсії. Ці події наповнять позитивом і світлими емоціями вінничан та гостей міста.

Музика і культура не мовчать навіть у час війни, тому всі заходи будуть проходити на підтримку Збройних сил України. Під час благодійних аукціонів ми разом збиратимемо кошти для задоволення нагальних потреб підрозділів і бригад, де служать захисники з Вінниччини.

Цього літа у PIROGOV SKY виступлять найвідоміші українські артисти. Концерти та вистави будуть яскравими, патріотичними, глибокими та вражаючими, орієнтованими на глядачів будь-якого віку: від молоді та дітей до людей поважного віку.

Як і під час першого сезону PIROGOV SKY у 2021 році, на території буде встановлено цікаві фотозони, фудкорт та затишну лаунж-зону. PIROGOV SKY поєднає культурну, туристичну, соціальну та патріотичну місії розвитку Вінниці, стане місцем сили, морального відновлення та натхнення для вінничан і гостей міста, а головне — міцною підтримкою для воїнів з Вінниччини.

Перелік усіх подій, що відбудуться з кінця червня до осені просто неба на території музею-садиби Миколи Пирогова у PIROGOV SKY, буде незабаром анонсовано на офіційних сторінках PIROGOV SKY та компанії «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»:  @vin.concert та @pirogov_sky

Попередня публікаціяЕнергетики Вінниччини повідомили про зміни в графіках відключень світла
Наступна публікаціяВінниччина в ТОП-4: посівна кампанія наближається до завершення