Юрій Косюк звернувся до голів громад: “Саме ви маєте заряджати людей стійкістю, вірою в незламність України і в перемогу”

На Бізнес-форумі національної ідентичності «ЧАС ДІЯТИ.UA» в Києві, який об’єднав представників бізнесу та громад, перед присутніми представниками громад, бізнесу та посадовцями, які зібралися на одному майданчику для обміну досвідом і напрацювання нових проєктів, виступив засновник та СЕО компанії МХП Юрій Косюк.

Він розповів чому вважає, що українці обов’язково переможуть, а також чим український бізнес вирізняється в світі.
На Бізнес-форумі національної ідентичності «ЧАС ДІЯТИ.UA» в Києві, який об'єднав представників бізнесу та громад, перед присутніми представниками громад, бізнесу та посадовцями, які зібралися на одному майданчику для обміну досвідом і напрацювання нових проєктів, виступив засновник та СЕО компанії МХП Юрій Косюк.
Юрій Косюк

«Офіційна статистика звучить дуже яскраво два мільйони за останній рік відкритих ФОПів, один мільйон відкритих підприємств, це в п’ять разів більше ніж закрилось. Комусь може подобається, комусь не подобається — це наша з вами віра в те що ми переможемо, в те що Україна переможе, в те що Україна буде жити і Україна буде процвітати. Це наше підтвердження того, що це буде.

Тяжко воюємо, тяжко переносимо, але ми в будь-якому випадку виграємо. Тому що ми дуже сильні.

Я вам скажу, одну річ дуже цікаву, я не дуже розумів де наша конкурентна перевага, наша конкурентна перевага ймовірно в нашому “голоді”.

І от ми зараз подивились як компанія пішла по світу, дійсно там багато про українців кажуть, що вони й таки й сякі. Ми собі дуже багато приписуємо епітетів, які ми класні. Десь трохи брешемо ймовірно, але точно ми “голодні”, ми активні, ми дуже активні на фоні будь-кого в Європі. 

Вірте мені, що цей запал наш дорогого – дорогого коштує і це той бонус, який нам дає життя за наш низький старт, чи за нашу низьку базу», – почав свій виступ Юрій Косюк.

Також засновник і СЕО компанії МХП звернувся до голів українських громад:

Сьогодні роль голів громад як ніколи важлива! Він ваших рішень залежить вся громада. Саме ви маєте заряджати людей стійкістю, вірою в незламність України і в перемогу.

Далі він розповів чому, на його переконання, важливо дбати про людей і про розвиток.

Більше дивіться у відео:

Нагадаємо, компанія МХП та Благодійний Фонд “МХП-Громаді” організували в Києві бізнес-форум національної ідентичності «ЧАС ДІЯТИ.UA»

Попередня публікаціяЯк зробити Нутеллу вдома всього за 15 хвилин
Наступна публікаціяУсик стає абсолютним чемпіоном світу: записки суддів