У Вінниці 25 та 26 травня відбудеться чергова “Файна Здибанка”. На учасників чекають ярмарок локальних брендів і виробників, а також майстер-класи з різних видів мистецтва для всієї родини.

Як повідомляється на інстаграм-сторінці заходу, організатори оголосили збір для бійців 4 танкової бригади. Частину прибутку всі виробники на ярмарку також передадуть на цей збір.

На учасників чекають:

  • Ярмарок локальних брендів і виробників;
  • Майстер-класи з різних видів мистецтва для всієї родини;
  • Лекторій;
  • Чайна церемонія;
  • Фудкорт зі смачними стравами.

На заході можна буде придбати одяг (спідню білизну, вінтажні речі, кастомний одяг, авторські ляльки, макраме та інше), а також різноманітні свічки та аксесуари.

Організатори зазначають, що збирають кошти на засоби радіоелектронної боротьби для 4 танкової бригади. Це обладнання допоможе воїнам залишатися в безпеці та ефективніше виконувати свої завдання. Сума збору становить 160 тисяч гривень. Частину прибутку всі виробники на ярмарку також передадуть на цей збір. Долучитися можна за посиланням в інстаграмі заходу.

Номер карти для збору: 5375411217152565.

“Файна Здибанка” триватиме 25-26 травня з 12:00 до 20:00 на центральному міському стадіоні “Локомотив” (вул. Замостянська, 16). Вхід вільний.

Попередня публікаціяВідзавтра для чоловіків призивного віку змінюються правила перетину кордону
Наступна публікаціяЩе одного бійця з Вінниччини нагородили відзнакою «Хрест хоробрих»