Команда “Вінниця” стала чемпіоном ХХХІІІ чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд у Фіналі восьми Першої ліги у сезоні 2023-2024 років.

За повідомленням Вінницької міської ради, у третьому кварталі баскетболісти збільшили свою перевагу до +13. Кінцевий результат склав 16:8.

У підсумку команда стала переможцем Першої ліги. Вони обіграли у золотому матчі Фіналу восьми Рівне-ОСДЮСШОР з рахунком 80:62. Також гравця Юрія Шкондю визнали кращим гравець ліги – він отримав статуетку MVP.

Гра за 1-2 місця була напруженою. Команда з Рівного мала перевагу грати на власному майданчику перед своїми прихильниками, але це не завадило нашим чемпіонам довести свою гідність у ХХХІІІ чемпіонаті України з баскетболу серед чоловічих команд Першої ліги у сезоні 2023-2024 років, – розповів президент Вінницької баскетбольної федерації Дмитро Петрик.

У перший ігровий день команда зустрілася з командою “Чернігів–ШВСМ” і здобула перемогу. Наступного дня вони змагалися з командою “Полтава”, і матч завершився з рахунком 72:51 також на користь Вінниці. У фінальній боротьбі вони змагалися зі спортсменами з Рівне-ОСДЮСШОР.

Змагання проходили з 26 по 28 квітня у Рівному.
Попередня публікаціяЗдоровий спосіб життя може попри генетику збільшити тривалість життя
Наступна публікація2552,6 млн грн: на Вінниччині завершили виплати пенсій та субсидій за квітень