Що віщують зірки знакам зодіаку з 29 квітня по 5 травня

Протягом цього тижня планета Плутон перебуває у стані стаціонарності, що активізує трансформаційні процеси у світовому товаристві. Цей період супроводжується емоційним напруженням у психологічних зв’язках між людьми, підвищеною критичністю та збільшеним інтересом до таємниць і забороненого.

ОВЕН

Надзвичайно цікавий, але емоційно виснажливий період для Овнів. Зірки рекомендують зосередитися на особистому житті, не забуваючи про професійну активність. Ризикуйте – вас підтримають зірки. Переважно успішні будуть угоди з імпортом-експортом та перевезеннями.

ТЕЛЕЦЬ

Можливі деякі труднощі з органами контролю, але якщо все в порядку, то не варто хвилюватися. Ви вже досягли певних успіхів у своїй роботі, проте це лише початок. У вас є можливість підкорити нові вершини, якщо продовжите виявляти наполегливість. Час від часу нагадуйте собі про цікаві рішення у справах виробництва. Гарний прибуток може бути отриманий від співпраці з іноземними партнерами. Однак на вас чекають значні витрати пов’язані з сім’єю, дітьми й рідними.

БЛИЗНЯТА

Ви зараз занадто заглиблені у свою кар’єру, і через це ваші близькі можуть страждати від вашої відсутності. Спробуйте виділяти більше часу для родини або коханої людини. Приділіть увагу дітям, проводячи з ними корисний час, і ваші зусилля принесуть чудові результати. Цікава подорож може зміцнити ваші любовні стосунки. Якщо ви в парі й вагаєтеся щодо шлюбного кроку, зараз саме час розв’язати це питання. Проте будьте готові до можливих конфліктів з родичами через спадщину чи інші фінансові питання.

РАК

Наступний тиждень буде присвячений домашнім турботам. Хоча можливо, вам не дуже захочеться займатися рутинними справами, але, як кажуть, час настав! У вашому особистому житті все стабільно, тож любовні стосунки не будуть вас надто турбувати зараз. Проте з’явиться багато турбот і клопотів, але все ж таки варто виділити час для романтики. Не варто відмовлятися від побачень, обов’язково знайдіть час для цього. Самотнім людям варто звернути увагу на знайомого, який вже давно відчуває до вас симпатію. Нарешті, сімейні паpи досягнуть піка гармонії та насолоди одне одним.

ЛЕВ

Не пропустіть жодної можливості для додаткового заробітку. Робота буде на піку, і ви отримаєте визнання за свої досягнення. До кінця тижня ви успішно завершите найважливіші проєкти і надаєте підтримку колегам. Ваше завзяття та працьовитість будуть оцінені керівництвом, можливо, вам запропонують вигідні відрядження або підвищення. Гроші приходитимуть з різних джерел: бізнес-партнерів, друзів, чоловіка. Є можливість отримати позику від друзів або банку. Ваші діти будуть радувати вас успіхами в навчанні.

ДІВА

Якщо минулі образи та непорозуміння турбували вас, у цей час вдасться їх подолати. Насолоджуйтесь сьогоднішнім днем та спілкуванням одне з одним. До кінця тижня очікуються значні витрати, але й прибутки помітно збільшаться. Міняти роботу варто лише у разі вигідної пропозиції. Успішними будуть проєкти, де діють іноземні партнери. Підприємцям доведеться боротися з жорсткою конкуренцією, але на допомогу може прийти друг чи добрий знайомий.

ТЕРЕЗИ

На цьому тижні ви відчуєте надлишок енергії, але також виявите вміння спрямувати її у правильне русло. Ваша завзятість допоможе вам подолати будь-які перешкоди. Вас чекає чимало вигідних пропозицій, хоча не всі з них можуть бути довгостроковими. Проте ви зможете добре заробити й піднятися по кар’єрній драбині. Підприємці зможуть розширити свій бізнес, а службовці можуть очікувати нові робочі можливості чи підвищення.

СКОРПІОН

Можливо, вам доведеться зіткнутися з необхідністю переїзду або відрядження. Головною турботою цього періоду стане розв’язання важливих завдань, пов’язаних з комерційною власністю, наприклад, землею чи офісом. Вам доведеться вирішувати багато організаційних питань, але завдяки дисципліні і працьовитості ви з цим впораєтеся. Молодим спеціалістам може доводитися розглядати питання щодо підвищення на посаді або додаткових обов’язків.

СТРІЛЕЦЬ

Цей час виявиться досить захопливим для особистих відносин. Багато одиноких людей можуть зустріти свого доленосного партнера, або ж можливе відновлення зв’язків з колишнім партнером, який перебуває далеко від вас. Важливо ретельно проаналізувати минулі помилки, щоб уникнути їх повторення. Для самозайнятих приємними будуть зростання доходів від професійної діяльності, хоча витрати, особливо на потреби сім’ї, також будуть великими. Однак ваші доходи зможуть покрити ці витрати, залишаючи вас у прибутку.

КОЗОРІГ

У цей період у вас буде достатньо енергії, щоб впоратися з усіма завданнями. Ви займатиметесь багатьма господарськими питаннями, такими як облаштування будинку, ремонт, або навіть придбання нерухомості. Також можливо отримання спадщини від родичів. Ваші сімейні відносини будуть стабільними, хоча можуть виникнути тертя через фінансові питання та виховання дітей. Для пар, чиї стосунки трохи охололи, подорож може бути корисним шляхом оновлення відносин.

ВОДОЛІЙ

Настав час для важливого кроку, який перенесе вас на новий рівень. Цей тиждень буде позитивним і відповідальним, тож не пропустіть свій успіх! Ви отримаєте міцну підтримку від друзів і знайомих. З великою кількістю пропозицій потрібно робити обдумані рішення. Головним досягненням на професійному фронті буде зміцнення стосунків з колегами. Гарний прибуток принесуть ваш бізнес та робота в держслужбі. Більшість витрат буде пов’язана з сім’єю – дітьми та літніми батьками.

РИБИ

Нові бізнес-зв’язки, укладені в цей період, будуть корисні вам у майбутньому. Співпраця з колегами з інших міст чи країн розвиватиметься змінним успіхом. Бізнесменам, які мають інтереси за межами країни, можуть виникнути проблеми. Для досягнення бажаних результатів знадобиться надійне плече та вірне партнерство. Самотнім обіцяються цікаві знайомства, які можуть перерости в серйозні стосунки. Зв’язки з далекими родичами зміцняться після довгих років розлуки.

Попередня публікаціяРецепт великоднього крафіна з маком
Наступна публікаціяВони віддали найдорожче: 12 захисників з Вінниччини полягли в бою за Україну