Місця Сили України – Вінниччина. Ставка Гітлера “Вервольф”

У всьому світі є містичні, сакральні та аномальні місця. Вони розкидані по всіх куточках планети. 

Від британського Стоунхенджу до єгипетських пірамід, від загадкової Антарктиди до тибетського Кайласу, від індійського Варанасі та прадавньої Кам’яної могили.

Ці та подібні місця ще називають “місцями сили”. І сила ця не завжди буває доброю та позитивною.

Езотерики, містики та дослідники стверджують, що є такі місця й на Вінниччині та навіть у самому обласному центрі, у Вінниці.

Одне з таких місць, яке входить в десятку наймістичніших місць України  – Ставка Гітлера “Вервольф”. 

Деякі вчені стверджують, що поява «Вервольфа» («перевертень») саме у цій місцині мала особливі, містичні причини.

Обираючи орієнтир для ставки, фюрер начебто керувався порадами 400 магів, екстрасенсів і астрологів з Інституту окультних наук у Берліні. Згідно із задумом «Вервольф мав стати потужним магічним центром, навколо якого об’єднаються розрізнені країни Європи і з якого почнеться завоювання всього світу. 

Про неабияке магічне значення «Вервольфа» говорила і болгарська віщунка Ванга. Дослідники паранормального попереджають: вінницька ставка Гітлера є надзвичайно небезпечним місцем, оскільки випромінює смертельну ауру.

Навколо цієї місцини і досі є багато питань і вона дійсно залишається недослідженою.

Вчора у Вінниці пройшов другий день благодійно-мистецького проєкту «Місця сили України – Вінниччина». Проєкт проходить в форматі восьмого пленеру “Кращий художник 2024”.

Дощовий ранок митці розпочали на овіяній міфами та легендами Ставці Гітлера «Вервольф».

І якщо вінницький “Вервольф” езотерики вважаєть одним з найсильніших місць сили з темною енергетикою, то є у Вінниці місце і з сильною позитивною енергетикою, яку митці з усієї країни планують зобразити на своїх полотнах вже найближчим часом.

Про це ви зможете почитати та переглянути в ексклюзивних репортажах журналістів медіахолдингу “Новини Вінниці”.  

Проєкт проводиться за сприяння Сергія Борзова

Організатори та партнери проєкту: Олександр Домбровський, Володимир Козюк, Микола Філонов, Сергій Кудлаєнко, Олексій Жадейко та Юрій Котик.

Партнери – Благодійний Фонд «МХП-Громаді», громадське об’єднання «Ми-Вінничани», громадська організація «Кращий художник,  громадська організація «У серці з Україною», Благодійний Фонд Миколи Філонова “Український Альянс”.

Попередня публікаціяДе у Вінниці сьогодні ремонтуватимуть мережі
Наступна публікаціяНа Вінниччині рятувальники витягли з-під завалів тіло чоловіка