На Вінниччині попрощалися з розстріляним Максимом Зарецьким

У Бершаді на Вінниччині 22 квітня відбулося прощання з поліцейським Максимом Зарецьким, який загинув під час нападу у ніч на 20 квітня. Місто оголосило день жалоби.

Максиму було 20 років, він працював у секторі реагування патрульної поліції. На його прощання зібралися рідні, друзі, колеги та місцеві мешканці. Цю інформацію повідомляють кореспонденти Суспільного, які були присутні на церемонії прощання.

Інспектор сектору реагування патрульної поліції Олександр Якименко зауважив, що Максим Зарецький працював у їхній службі півтора року і завжди відзначався позитивними якостями.

“Щодо його роботи, до нього ніяких питань не було. Він був дуже хорошою людиною, завжди веселим і позитивним. Усі колеги мали з ним дружні стосунки”, — зазначив Олександр Якименко.

О 10 ранку розпочалася траурна хода від будинку, де проживав Максим, до Свято-Вознесенського храму. О 11:00 розпочалася служба пам’яті.

На церемонії прощання рідні, друзі та колеги згадували Максима як щирого, доброзичливого та мужнього юнака, завжди готового допомогти. Вони наголошували, що він був справжнім патріотом України та мріяв зробити свою країну кращою.

Попередня публікаціяЩо знайшли в автівці підозрюваних у вбивстві молодого поліцейського
Наступна публікаціяБойового медика з Вінниччини нагородили орденом “За мужність” ІІІ ступеня