До відкриття реабілітаційного відділення в Калинівській ЦРЛ благодійники поставили сучасне обладнання

В КП “Калинівська центральна районна лікарня” готуються до відкриття відділення реабілітації. В ньому отримуватимуть реабілітаційні послуги поранені військові, люди після інсультів та пацієнти після травматологічних операцій. Нове сучасне відділення матиме 20 ліжко місць. Наразі, вже завершені ремонтні роботи і триває облаштування обладнанням та меблями.

На цьому етапі до облаштування доєднались благодійники БФ «Берегиня Країни» спільно з компанією “Трау Нутришин Україна” замовили та встановили обладнання для реабілітації на суму 450 тисяч гривень. Це стельовий підіймач для активної реабілітації пацієнтів. До того з БФ «Берегиня країни» дізнались про інші потреби й передали візки для маломобільних пацієнтів та засоби догляду за пацієнтами.

«”Компанія Трау Нутришин Україна” 12 років на ринку України. Це компанія з повністю іноземними інвестиціями Королівства Нідерланди. Ми отримали запит на благодійну допомогу від Калинівської районної лікарні, тому разом з БФ «Берегиня країни надали обладнання на 450 тисяч гривень.З нетерпінням чекаємо відкриття реабілітаційного відділення в нашій лікарні», – каже Юлія Бєлікова, виконувачка обов’язки виробничого директора компанії “Трау Нутришин Україна”.

За словами заступниці голови БФ «Берегиня країни» Олени Мед, співпраця і допомога лікарням та соціальним закладам на сьогодні має бути в пріоритеті одразу після допомоги ЗСУ.

«На сьогодні дуже багато звернень є від наших хлопців поранених, від лікарень, від військових на реабілітацію. Дякуємо всім хто долучився до цього проєкту, хто допомагає, хто підтримує. Велика кількість людей залучена в тому, щоб в Калинівській лікарні незабаром відкрився реабілітаційний центр. Він буде не тільки для військових, а і для тих хто потребує допомоги», – каже Олена Мед.

В лікарні подякували благодійникам та розповіли про свої потреби, отже співробітництво триває.

«Висловлюю глибоку вдячність БФ «Берегиня Країни» за надану гуманітарну допомогу у якості перев’язувального матеріалу», – каже Людмила Федонюк, головна медична сестра Калинівської ЦРЛ.

Попередня публікаціяУ ліцеї на Вінниччині планують побудувати укриття вартістю 77 млн гривень
Наступна публікаціяУ Вінниці оголосили про запуск проєкту “Дитячий Буккросинг”