Відкрийте для себе шляхи в армію: У Вінниці відбудеться рекрутинговий захід

У Вінниці відбудеться Другий Всеукраїнський інформаційно-рекрутинговий захід під назвою “Обирай сам”. Під час заходу всі охочі зможуть отримати інформацію про можливості самореалізації в армії за обраною спеціальністю та приєднатися до захисту рідної землі.

За інформацією, опублікованою на вебсайті Вінницької міської ради, окрім консультаційної частини, на заході буде проведено благодійний концерт для збору коштів на підтримку Збройних Сил України, а також відбудеться фотовиставка “Вони Обрали Самі”.

Головна мета цього рекрутингового заходу полягає в покращенні ефективної комунікації та інформування цивільного населення щодо можливостей проходження військової служби за контрактом або призову по мобілізації, а також вступу до військових навчальних закладів Збройних Сил України у 2024 році. На заході не будуть роздавати повісток.

Відвідувачі матимуть можливість спілкуватися з представниками військових підрозділів та отримувати відповіді на свої запитання. Представники військових навчальних закладів розповідатимуть абітурієнтам про умови вступу та різноманітні спеціальності.

Захід також буде корисним для ветеранів російсько-української війни, які зможуть отримати інформацію про можливості отримання підтримки для себе та своїх сімей, а також про можливості працевлаштування. Усі охочі зможуть отримати юридичні консультації, відвідати благодійний концерт і підтримати Збройні Сили України.

Для отримання додаткової інформації телефонуйте за номерами: 097-953-60-32 та 093-497-02-37.

Попередня публікація13 пожеж ліквідовано на Вінниччині за добу
Наступна публікаціяСьогодні у Вінниці можливий дощ