У Вінницькій гімназії №24 завершилося міське змагання з волейболу серед дівчат. Змагання об’єднало 15 команд з різних шкіл міста, повідомили на сайті ОВА Вінниччини.

У фіналі змагалися три найсильніші команди з ліцеїв №24, №16 і №35. Молоді спортсменки продемонстрували високу майстерність, сплоченість та бажання перемагати.

Володимир Буняк, директор Департаменту гуманітарної політики ОВА, передав вітання від імені начальника ОВА Сергія Борзова та подякував учасникам та їх тренерам.

“Цей проєкт, створений для школярів у часи війни, є важливим. Він дає можливість не лише проявити свою майстерність, а й знайти нових друзів. Переглядаючи таких талановитих дітей, ми переконуємося, що майбутнє України обіцяє бути яскравим”, – підкреслив Володимир Буняк.

Команда “Соколи” з Вінницького ліцею №35 стала переможцем фіналу після напружених поєдинків.

Учасниці змагань поділилися своїми враженнями:

“Ми брали участь у цих змаганнях як шкільна команда. Мені подобається той факт, що ми граємо проти інших команд і можемо займатися спортом у такий складний час”, – сказала капітан команди з Вінницького ліцею №35, 15-річна Софія Білокурська.

“Я дуже люблю нашу команду. Волейбол – це моя страсть. Я займаюся цим видом спорту вже 6 років. І такий проєкт – чудова нагода продемонструвати свою майстерність та знайти друзів”, – додала капітан команди з ліцею №24 Ліза Сокирба.

На церемонії нагородження всі фіналісти отримали грамоти, медалі та кубки.

Таким чином, результати фіналу такі:

1 місце – Вінницький ліцей №35

2 місце – Вінницький ліцей №16

3 місце – Вінницький ліцей №24.

Гурток вуличної хореографії “АртФ’южн” з Вінницької гімназії №24 підтримав учасників події, а спортивний талісман змагань – лис – створив особливу атмосферу.

Попередня публікація“Закон про мобілізацію не створює якісне військо”, — Тимошенко
Наступна публікаціяСтартував дев’ятий конкурс соціальних ініціатив «Час діяти Україно!»