У Вінниці нещодавно пройшов Всеукраїнський турнір з флаг-футболу Central Bowl, на якому спортсмени клубу “Вінницькі Вовки” здобули перемогу у категоріях U15 (для дітей до 15 років) та “Elite women”.

Також вони отримали срібні нагороди в категоріях U13 та “Elite men”. Ще одна жіноча команда U18 в категорії “Elite women” виборола бронзу.

У цьому престижному змаганні вінничани здобули п’ять перемог із шести команд, що брали участь.

У турнірі взяли участь 20 команд різних вікових категорій, що об’єднали близько 250 спортсменів із різних областей України, таких як Закарпатська, Львівська, Рівненська (з представниками з Київської), Житомирська, Дніпропетровська, Івано-Франківська (з представниками з Хмельницької) та Вінницька.

Президент Вінницької обласної федерації американського футболу Євген Хомин, який був головним організатором заходу, зауважив, що учасники турніру проявили велику жагу до перемоги. Кожен момент гри був напруженим та сповненим стратегічного мислення. Він також підкреслив успішний результат вінницьких спортсменів і висловив надію, що у майбутньому Central Bowl стане міжнародним.

Нагадаємо, що у ліцеях Вінниці почали вивчати правила та проводити заняття з флаг-футболу на уроках фізичної культури. Ця американська версія улюбленої гри мільйонів стимулює учнів до активного способу життя.

 

Попередня публікаціяДжипи, дрони, квадроцикли, прожектори та планшети: В ОВА Вінниччини розповіли про допомогу передану нашим захисникам
Наступна публікаціяУ Вінниці сьогодні тепла і хмарна погода