У вінницькому Veteran Hub відбудеться презентація книги волонтерки та вдови загиблого героя Юлії Гаврилюк — «Мій джміль з брунатними очима».

У 2023 році на Донеччині під час захисту країни загинув український воїн Володимир Гаврилюк, відомий під позивним «Джміль». Він народився та проживав у Криму, брав участь у Революції Гідності та Антитерористичній операції.

Його дружина, Юлія, написала книгу під назвою «Мій джміль з брунатними очима», в якій описала їхнє подружнє життя протягом 15 років, історію кохання та власний досвід втрати.. Авторка книги, Юлія Гаврилюк, громадська діячка та волонтерка, розповість про вибір назви, пояснюючи, що «Джміль» був позивним її чоловіка ще з часів АТО, а його очі дійсно мали незвичайний колір.

Крім того, у книзі згадується життя в Криму в період анексії очима українців, а також окремий розділ присвячено дружинам полеглих воїнів.

У книзі зустрічаються слова Володимира: «Вони так легко відібрали у нас Крим. Їм це сподобалося і вони захочуть більшого, але я не готовий віддати всю державу, я буду боротися, щоб у моїх дітей було майбутнє», які приводить пані Юлія у своїй книзі.

Презентація книги відбудеться у вінницькому Veteran Hub 13 квітня о 12:00

Зустріч запланована на 1,5 години.

Реєстрація за посиланням тут.

Адреса Veteran Hub: вул. Славетна, 29.

На випадок повітряної тривоги у просторі є укриття.

Попередня публікаціяДо уваги роботодавців Вінниччини, розширено можливості компенсації за працевлаштування ВПО
Наступна публікація“Закон про мобілізацію не створює якісне військо”, — Тимошенко