В умовах, коли вплив інформації має вирішальне значення, постійне підвищення рівня цифрової безпеки та навичок комунікації у віртуальному просторі стає необхідністю. Тому, протягом двох днів жителі Вінниці, представники громадськості та всі охочі матимуть можливість отримати практичні знання та інструменти для досягнення успіху в цифровій епосі.

Реєстрація на тренінг завершується 12 квітня.

Учасники тренінгу матимуть змогу поліпшити свої цифрові навички 15 та 16 квітня з 10:00 до 17:00 у приміщенні HUB Місто змістів (вул. Сковороди, 11, колишня вулиця Пушкіна, центр міста).

Організатори зазначають, що перший день буде присвячений питанням цифрової безпеки та кібергігієни. Учасники дізнаються, як відрізнити дезінформацію, уникати інформаційних маніпуляцій, а також як захистити свої особисті дані та убезпечити себе від фішингу та інших шахрайських атак.

Другий день буде присвячений до комунікації в цифровому просторі та створенню якісного контенту. Учасники обговорять використання штучного інтелекту для комунікації та управління проєктами, методи формування інформаційних приводів та впливу на аудиторію, а також можливості автоматизації створення контенту та управління соціальними мережами.

Детальна програма та можливість реєстрації доступні за посиланням.

Тренінг організовано в рамках проєкту “Зміцнення організаційної спроможності громадських організацій Вінницької громади”, який реалізується ГО Освітній простір 2.0 у співпраці з громадською спілкою “Мережа ОГС «Місто змістів» та КП “Інститут розвитку міст” за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства.

Попередня публікаціяНовий спортінвентар подарували ще двом школам на Вінниччині
Наступна публікаціяСьогодні у Вінниці буде комфортна і не надто спекотна погода