Початок нового аграрного сезону у Вінницькому Хабі МХП означає важливі зміни у структурі посівів. Спочатку відзначається збільшення площ під цукрові буряки. Цьогоріч підприємство рішуче збільшило обсяги під солодкі корені, демонструючи адаптивність до ринкових умов та вимог технологічного процесу. Одночасно, обсяги посівів кукурудзи та соняшнику були скориговані в зв’язку зі зміною попиту та споживчої активності.

“Наша стратегія зміни площ під культурами є реакцією на ринкові тенденції та необхідність врахування технологічних аспектів”, – пояснює Володимир Прокопчук, директор Вінницького Хабу МХП. “Ми стежимо за динамікою попиту та постійно адаптуємо наші посівні площі, зберігаючи баланс між різноманітними культурами.”

Важливою частиною стратегії МХП є точне землеробство та цифровізація агробізнесу. Впровадження точного землеробства, яке почалося ще у 2014 році, забезпечує ефективне використання ресурсів та стабільне виробництво. Проєкт Digital Agro 360° стає важливим кроком у цифровому трансформуванні галузі, надаючи сучасні інструменти для управління та моніторингу агропроцесів.

МХП продовжує активно розвиватися як міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій, удосконалюючи якість продукції та впроваджуючи нові технології, що відповідають потребам сучасного ринку.

Довідка: МХП – міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій, виробник якісних і смачних харчових продуктів, що покращують життя споживачів. Працює у напрямах агро, виробництва харчових продуктів та ритейлу і має дочірні підприємства у Великій Британії, Саудівській Аравії, ОАЕ та країнах ЄС. Акції МХП представлені на Лондонській фондовій біржі.  Виробничі потужності компанії охоплюють більшість областей України, земельний банк становить 360 000 га. Важливою складовою агровиробництва МХП є цифровізація та застосування інновацій.

Попередня публікаціяУвага! Наступає сезон укусів кліщів: що потрібно знати
Наступна публікація«Заміновані вірністю»: У Вінниці відбудеться особливий кінопоказ