Смакують не гірше класичних: рецепт котлет без м’яса

Пісні котлети часто сприймаються не дуже апетитно, оскільки вони не такі насичені на смак, як м’ясні. Однак, ми знайшли ті, які смакують не гірше за класичні. Вони виявилися надзвичайно смачними, хоча всі складові досить базові.

ІНГРЕДІЄНТИ

КРОК 1
Квасолю відваріть або процідіть консервовану та підсушіть. Змішайте 300 г квасолі в блендері або пропустіть через м’ясорубку.

КРОК 2
Очистіть 1 морквину та цибулину. Натріть моркву на дрібну терку, а цибулю наріжте дрібними кубиками.

КРОК 3
Розігрійте сковорідку з 2 ст.л. олії, обсмажте на ній цибулю протягом 3 хвилин, додайте моркву і смажте разом ще 4-5 хвилин.

КРОК 4
Змішайте в блендері моркву і цибулю та додайте до квасолі. Додайте ½ ч.л. коріандру, 1,5 ч.л. солі та 6 ст.л. манки. Перемішайте.

КРОК 5
Сформуйте 5-6 котлет бажаного розміру і обваляйте їх у 2 ст.л. манки.

КРОК 6
Розігрійте сковорідку з 3 ст.л. олії і смажте котлети по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.

Попередня публікаціяГороскоп для знаків зодіаку на 7 квітня
Наступна публікаціяНайгарячіші тренди з минулого, що повертаються у 2024