Приготування свинячих реберець у духовці – процес досить простий. Попри простоту, ця страва може стати гідним додатком навіть до святкового столу. Зазвичай цей рецепт не потребує великої кількості часу на підготовку, оскільки основний секрет полягає у заздалегідь замаринованому м’ясі.

Приготування свинячих реберець
Приготування свинячих реберець
Інгредієнти:
  • 1,2 кг свинячих ребер Маринад:
  • 2 ст. л. олії
  • 2 ст. л. французької гірчиці
  • 1 ст. л. міцної гірчиці
  • 150 мл. соєвого соусу
  • 2 ст. л. меду
  • 1 ч. л. копченої паприки
  • 0,5 ч. л. чорного перцю
  • 0,5 ч. л. меленого лаврового листа
  • 4 зубки часнику
  • сіль до смаку, але враховуйте, що соєвий соус солений
Приготування:

Добре змішати всі інгредієнти для маринаду до однорідного стану, доки мед і гірчиця розчиняться в соєвому соусі.

Промиті реберця розрізати на порції. Змастити їх підготовленим маринадом та залишити на дві години.

У гусятницю чи рукав для запікання кладемо м’ясо. Запікаємо в духовці при температурі 150 градусів протягом двох годин. Щойно м’ясо набуде приємного рум’яного кольору, його можна виймати.

Смачного!

Попередня публікаціяГороскоп на П’ятницю: Що чекає на кожен знак Зодіаку
Наступна публікаціяНа Вінниччині є можливості для безоплатного навчання, підвищення кваліфікації та отримання грантів для ВПО