Приготування свинячих реберець у духовці – процес досить простий. Попри простоту, ця страва може стати гідним додатком навіть до святкового столу. Зазвичай цей рецепт не потребує великої кількості часу на підготовку, оскільки основний секрет полягає у заздалегідь замаринованому м’ясі.
![Приготування свинячих реберець](https://presspoint.in.ua/wp-content/uploads/2024/04/378720_1-300x177.jpg)
Інгредієнти:
- 1,2 кг свинячих ребер Маринад:
- 2 ст. л. олії
- 2 ст. л. французької гірчиці
- 1 ст. л. міцної гірчиці
- 150 мл. соєвого соусу
- 2 ст. л. меду
- 1 ч. л. копченої паприки
- 0,5 ч. л. чорного перцю
- 0,5 ч. л. меленого лаврового листа
- 4 зубки часнику
- сіль до смаку, але враховуйте, що соєвий соус солений
Приготування:
Добре змішати всі інгредієнти для маринаду до однорідного стану, доки мед і гірчиця розчиняться в соєвому соусі.
Промиті реберця розрізати на порції. Змастити їх підготовленим маринадом та залишити на дві години.
У гусятницю чи рукав для запікання кладемо м’ясо. Запікаємо в духовці при температурі 150 градусів протягом двох годин. Щойно м’ясо набуде приємного рум’яного кольору, його можна виймати.
Смачного!