Семеро захисників з Вінниччини віддали своє життя за Україну

Протягом останніх кількох днів стало відомо про загибель сімох захисників з Вінниччини: Богацького Михайла Віталійовича, Пілата Дмитра Валентиновича, Чуприни Сергія Павловича, Катрука Івана Петровича, Сорочана Ігоря Павловича, Лейбука Миколи Леонтійовича та Вітошкіна Володимира Олександровича.

– На Донеччині 4 лютого 2023 року загинув Богацький Михайло Віталійович – мешканець міста Шаргород. У грудні 2022 року він став до лав Збройних Сил України. Солдат ніс службу у механізованому відділенні. Він вважався зниклим безвісти.

– На Запоріжжі 10 грудня 2023 року загинув Пілат Дмитро Валентинович – мешканець Липовецької громади. Захиснику було 28 років. Службу проходив у лавах Національної Гвардії України. Брав участь у заходах щодо забезпечення оборони України в районі Лиману.

– На Запоріжжі 26 липня 2023 року загинув вінничанин Чуприна Сергій Павлович. На фронт пішов у грудні 2022 року. Прощання із загиблим відбулось 1 квітня.

– На Донеччині 19 березня загинув Катрук Іван Петрович – мешканець села Велика Кісниця Ямпільської громади. Солдат ЗСУ, водій протитанкового відділення, у війську був із березня 2023 року.

– На Донеччині 24 березня загинув Сорочан Ігор Павлович – мешканець с. Летківка Тростянецької громади. Захиснику було 52 роки. Сержант служив навідником мотопіхотного відділення.

– На Донеччині 29 березня внаслідок важкого поранення загинув Лейбук Микола Леонтійович – мешканець с. Щаслива Липовецької громади. Він був мобілізований 20 січня 2023 року та проходив службу у механізованому батальйоні на Донецькому напрямку.

– На Донеччині 31 березня загинув Вітошкін Володимир Олександрович – мешканець с. Городківка. Призваний на військову службу по мобілізації 14 січня 2023 року. Захисник служив старшим водієм.

Вічна пам’ять загиблим Героям! Співчуття рідним та близьким…

Попередня публікаціяУкраїна впроваджує інститут військового омбудсмена для захисту прав військовослужбовців
Наступна публікаціяНова можливість для бізнесу: прийом оплати без комісій за допомогою застосунку “Термінал”