Напівтіньове місячне затемнення заплановане на 25 березня 2024 року. У його найбільшій фазі тінь Землі закриє 95,57% поверхні Місяця, а пік припаде на 9:12 за Києвом.

На жаль, місячне затемнення не буде видно в Україні. Але його можна буде спостерігати з більшої частини американських континентів, над Австралією, Східною Азією, західними частинами Африки та Європи.

Місячне затемнення може впливати на емоційний стан людини, особливо на жінок та психологічно неврівноважених осіб. У цей час важливо контролювати свої емоції і бути стриманим, оскільки повня може збудити людей і зробити їх імпульсивними. На протязі повний і наступних днів варто проявляти терпимість, зважувати свої дії та направляти енергію на корисні справи.

У день місячного затемнення рекомендується бути стриманим, врівноваженим та утримуватися від провокацій. Також народні традиції та вірування не рекомендують розпочинати нові справи, подорожувати, ухвалювати важливі рішення, вкладати гроші або змінювати щось у зовнішності.

Коридором затемнень називається період між місячним і сонячним затемненнями, що відбуваються один за одним у невеликий проміжок часу. Після місячного затемнення 25 березня наступить повне сонячне затемнення 8 квітня 2024 року, і цей період між ними називається коридором затемнень.

За словами астрологині Марини Скаді (Марина Соколова), якщо ваш день народження потрапляє у коридор затемнень, настає важливий рік.

«В цей час можуть виникати кармічні питання у взаєминах, партнери частіше роздратовані, виявляють нетерпіння і схильні до вирішення дрібних конфліктів драматичним чином.

Слід уважно стежити за подіями, які трапляються з вами, зустрічами, пропозиціями, думками – затемнення підсилює важливі моменти. Змініть своє життя зараз. Спробуйте вирішити свої борги, уникайте реагувати на зовнішні подразники, утримуйтеся від розв’язання конфліктів у цей період, оскільки це може призвести до тривалих сварок, які можуть тривати 9 або навіть 18 років, а образи, які нанесені, можуть повернутися як бумеранг», – каже астрологиня.

Попередня публікаціяНа перетині вулиць Грушевського та Артинова переробляють бордюри на пішохідних переходах
Наступна публікаціяІнтимна гімнастика: Сексолог поділилась з вінничанками секретами жіночого здоров’я