Реєстрацію відкрито! У Вінниці стартує конкурс патріотичної творчості

Запрошуються учні мистецьких шкіл, вихованці клубних закладів, мистецьких студій та користувачі бібліотек-філій Вінницької міської централізованої бібліотечної системи віком від 9 до 17 років для участі у дитячо-юнацькому конкурсі патріотичної творчості під назвою “Все буде Україна!”. Цей конкурс, організований за підтримки та ініціативи Виконавчого комітету Вінницької міської ради та департаменту культури міської ради, відбувається вперше.

Реєстрація на конкурс розпочалася у Вінниці. Метою цього конкурсу є поширення національної літературної спадщини та сучасної української патріотичної літератури, а також підтримка та розвиток творчих здібностей молодих особистостей, що проживають на території Вінницької міської громади.

Заявки на участь у конкурсі можна подати до 1 квітня 2024 року до департаменту культури міської ради за встановленою формою.

Конкурс складається з двох номінацій: “Поезія” та “Образотворче мистецтво”.

Відбір робіт для номінації “Поезія” відбудеться 16 квітня 2024 року у приміщенні Вінницької центральної міської бібліотеки імені І. Бевза.

Роботи для номінації “Образотворче мистецтво” прийматимуться до 15 квітня 2024 року у Вінницькій дитячій художній школі, що знаходиться за адресою: вул. Магістратська, 66.

Оцінка конкурсних робіт у номінації “Образотворче мистецтво” відбудеться з 16 по 19 квітня 2024 року. Творчі роботи переможців будуть представлені на виставці у холі Вінницької міської ради.

Переможці отримають призи та нагороди.

Результати конкурсу будуть опубліковані на офіційному сайті міської ради, на інтернет-порталі VinCulture та в соціальних мережах.

Більш детальна інформація за посиланням

Попередня публікаціяНа Вінниччині триває процес приписки юнаків 2007 року
Наступна публікація«Якщо ми маємо мистецтво, то в нас є країна»: Народний художник України Володимир Козюк