Вінницькі боксери підкорили чемпіонат України: два золота та чотири бронзи

Боксери з Вінницької області здобули національні нагороди на чемпіонаті України з боксу серед учнів, отримавши два золоті та чотири бронзові медалі. Переможні нагороди також отримали спортсмени з Вінниці.

За інформацією, яка розміщена на сайті Вінницької міськради, змагання відбулися нещодавно у Білій Церкві на Київщині. Загалом участь у турнірі взяли понад 250 спортсменів 2010-2011 років народження з усієї України.

Вихованець вінницької міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи “Вінниця” Максим Яровий виборов “золото”, а Максим Остапчук став бронзовим призером.

Максим Яровий отримав не лише золоту медаль, але й спеціальний приз журі, ставши одним з найкращих боксерів турніру.

Цей чемпіонат був присвячений пам’яті Захисника України Олександра Марченка, який загинув 6 березня 2022 року, захищаючи Україну від російської агресії. Учасник об’єднання “Легіон Свободи” він брав участь у різних бойових діях, зокрема, у підриві мосту через річку Ірпінь, у результаті чого ворог не зміг продовжувати наступ.

Померлий герой, захищаючи своїх товаришів, наказав їм відступати, а сам разом з трьома побратимами залишився, щоб прикрити їхній відступ.

Попередня публікаціяМіноборони розпочинає новий навчальний курс для мобілізованих медиків
Наступна публікаціяКартонні стільці та паперові дивани: креативна ініціатива учнів школи №5