Вінничан запрошують на Red Brunch для збору крові для військових

Фонд Яніни Соколової сприяє акції зі збору крові на підтримку українських військових, яка відбудеться 20 березня від 10:00 до 12:00 години у Veteran Hub за адресою: м. Вінниця, вул. Славетна, 29 (8-го Березня). Докладнішу інформацію щодо участі у здачі крові можна знайти в публікації.

Red Brunch — це благодійна ініціатива зі збору донорської крові для військових та онкохворих, що входить у рамки проєкту “Я, Ніна”, започаткованого журналісткою Яніною Соколовою та реалізованого спільно з командою фундації “Варто жити”.

Основною метою заходу є рятування життів та поширення свідомого донорства в Україні. З початку 2019 року команда Фонду Яніни Соколової активно працює над зміною стереотипів, пов’язаних з донорством, шляхом організації заходів Red Brunch у великих офісах соціально відповідальних компаній, готелях та хабах. Ці заходи включають частування для донорів до та після процедури, а також подарунки. За цей період 2 107 донорів зробили внесок, поділившись своєю кров’ю, що дозволило врятувати понад 6 321 життя.

Попередня публікаціяОбговорення містобудівного проекту у Вінниці: Важливий крок до розвитку
Наступна публікаціяВінницька громада бореться з домашнім насильством: затверджено програму для кривдників