Завтра у Вінниці запрацюють три рекрутингові центри

З 11 березня у Вінниці розпочнуть роботу муніципальні рекрутингові центри, розташовані на базі трьох відділень ЦНАП “Прозорий офіс” — “Замостя”, “Старе місто” та “Вишенька”.

За словами Романа Ковальського, координатора відкриття рекрутингових центрів та солдата, цей ініціативний проєкт реалізовуватиметься завдяки спільним зусиллям Вінницької міської ради та Вінницької 120 окремої бригади ТрО. Метою цього проєкту є надання консультацій та інформаційних послуг громадянам України, які вибрали шлях служби для захисту Батьківщини або вирішили обрати військову кар’єру.

Важливо відзначити, що у муніципальних центрах рекрутингу співробітники не видають повістки. Замість цього відвідувачі отримають повну інформацію про вакантні посади у підрозділах 120 окремої бригади ТрО та інших військових частин, адреси військових навчальних закладів з переліком спеціальностей, умови контрактної служби та мобілізації, а також інструкції для нових рекрутів, які включають покроковий маршрут.

Рекрутерами центрів є військовослужбовці Вінницької 120 окремої бригади ТрО. Мотивованих громадян України віком від 18 років, без обмеження статті, запрошують приєднатися до служби за контрактом, мобілізацією (за обраною частиною та фахом), або отримати вищу/середню військову освіту. Пропонуються також різні рівні грошового забезпечення, соціальні гарантії від держави та можливість підготовки на території України та за кордоном.

Адреси та контактні телефони муніципальних рекрутингових центрів у Вінниці:

  1. пр.Космонавтів, 30, тел.: 098 050 51 10;
  2. вул. Замостянська, 7, тел.: 097 953 60 32;
  3. вул. Брацлавська, 85, тел.: 098 557 56 32.
Попередня публікаціяРятувальники Вінниччини ліквідували 30 пожеж в екосистемах
Наступна публікаціяУ вінничанки, яка кликала путіна конфіскували квартиру