Зупинити розпродаж сільськогосподарських земель до кінця війни плюс 5 років та запровадити програму розвитку сімейного фермерства є вимогою фракції “Батьківщина” до влади.

“Наша команда настоює на введенні мораторію на продаж сільськогосподарських земель та природних ресурсів”, – підкреслив народний депутат України Олег Мейдич. “Необхідно зосередити зусилля на збереженні кращих державних підприємств та запобігти трансформації України в ресурсний центр Європи.”

Голова партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко також виступила зі зверненням на своєму Youtube-каналі: “Не бажаю, щоб наші воїни повернулися з війни до країни, яка була обібрана й кинута на поталу. Тому я більше мовчати не буду. Починаю говорити й діяти!”

Тимошенко нагадала про початок другого етапу “земельної реформи”, який дозволяє продаж землі по 10 тисяч гектарів в одні руки, включаючи юридичні особи. За її словами, вітчизняні фермери не в змозі конкурувати зі спекулянтами та олігархічними структурами, що може призвести до втрати сільськогосподарської землі.

“Поки наші хлопці й дівчата захищають кожен метр нашої землі, в тилу відбувається розпродаж нашої території”, – заявила Тимошенко.

“Фракція ‘Батьківщина’ настоюватиме на ухваленні законопроєкту про негайне зупинення продажу землі до закінчення війни плюс п’ять років”, – додав Мейдич. “Також ми пропонуємо покрокову програму розвитку сімейного фермерства.”

Незабаром будуть оприлюднені плани щодо збереження власності українського народу інших національних ресурсів, таких як ліси, стратегічні підприємства і енергетичні гіганти, які пропонує “Батьківщина”.

Читати також: «Батьківщина» опублікувала правки до закону про мобілізацію

Попередня публікаціяБійці бригади «Червона Калина» отримали державні нагороди
Наступна публікаціяВінничан запрошують на майстер-клас з виготовлення букетиків з мила