У Вінниці на Замості запрацював ще один дитсадок

З 4 березня у мікрорайоні Замостя відкрив свої двері ще один дошкільний заклад, а саме Дитячий садок №47. За інформацією департаменту освіти Вінницької міської ради, заклад нещодавно обладнали просторим укриттям.

Завдяки відкриттю садочка понад 200 маленьких вінничан тепер можуть повертатися до нормального офлайн відвідування цього дитячого закладу.

«Для жителів нашого мікрорайону працюючий садочок був неабияк потрібний, оскільки багато батьків виявили бажання водити дитину до закладу дошкільної освіти. Відтепер у батьків з’явилась можливість спокійно працювати, адже для наших дітей створений безпечний простір. Тільки за перший день прийому 50 діток завітали до дошкільного закладу», – каже завідувачка садочка Алла Криворучко.

У приміщенні є резервне освітлення, достатньо запасів питної води та їжі, протипожежне обладнання, ігровий простір, зони для відпочинку та сидіння, аптечка, бойлер, санвузли та рукомийники.

Приміщення розділене на декілька зон для дітей різних вікових груп. У сховищі не лише усувається повітряна небезпека для малят, а й забезпечується можливість проведення занять згідно з планом.

Усього в різних частинах Вінницької міської територіальної громади наразі працює 43 комунальних дошкільних заклади у звичайному режимі.

Попередня публікаціяУкраїнські Сили знищили “серґєя котова”
Наступна публікаціяДе сьогодні у Вінниці ремонтують мережі