Відсьогодні у Вінниці запрацює Офіс підприємця

Попри війну, українська економіка продовжує активно функціонувати та розвиватися. Сьогодні відкривається Офіс підприємця у Вінниці в приміщенні центрального офісу Прозорого офісу за адресою Соборна, 59.

В Офісі підприємця представники бізнесу отримають можливість консультуватися з фахівцями відносно різних аспектів діяльності муніципалітету. Про це повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Суб’єкти господарювання мають можливість записатися на консультації в Офісі за попереднім записом або відвідати його в режимі черги, отримавши талон прийому на рецепції ЦНАП своєї місцевості. Консультування буде проводитися з питань чинних фінансових інструментів підтримки бізнесу, земельних ресурсів, комунального майна, архітектури та містобудування, благоустрою, торгівлі та архітектурно-будівельного контролю.

Запис на прийом можливий вже з 4 березня. Для цього можна звертатися до колл-центру Прозорого офісу за номерами: 65-50-50, (067) 000 266 1, (073) 000 266 1, а також звертатися до рецепції територіального відділення: ЦНАП відділення «Центр» за номером 65-55-05.

Офіс підприємця розташований у центральному відділенні Прозорого офісу за адресою: вул. Соборна, 59, 1-й поверх, кімната 1.

Попередня публікаціяЗа добу на Вінниччині сталося 17 пожеж в екосистемах
Наступна публікаціяКоли розпочинається прийом документів до 1 класу