Курячі стегенця з майонезом та часником легко готуються і не потребують багато майстерності для приготування. А курка – дієтичний продукт, який можна готувати у різних варіантах: в мультиварці, на сковороді або в духовці. Хоча смажене м’ясо або птицю не завжди можна назвати ідеальним для прихильників здорового харчування, але незвичайні страви з курячих стегенець здатні змінити цю думку.

Інгредієнти:
  • Курячі стегенця – 1,5 кг (4 шт.)
  • Майонез – 120 г
  • Часник – 6 зубчиків
  • Сіль – на смак
  • Мелений перець (суміш перців) – 1/5 ч.л
  • Мелена паприка – 1 ч.л
  • Мелений червоний гострий перець – 1/3 ч.л
Інструкція:
  • Промийте стегенця, обсушіть їх паперовими рушниками.
  • Розігрійте духовку до 200°C.
  • Очистіть часник, подрібніть його і помістіть у миску. Додайте майонез, паприку і гострий перець.
  • Натріть стегенця сіллю і соусом, покладіть їх у рукав для запікання або на деко.
  • Запікайте в духовці 50-60 хвилин при 200°C (час і температуру можна регулювати залежно від вашої духовки).
  • Перевірте готовність: проколіть ножем або виделкою. Якщо виділяється прозорий сік, то курка готова.

Цей простий рецепт курячих стегенець з майонезом та часником додасть різноманіття до вашого столу і змусить вас полюбити куряче м’ясо ще більше!

Попередня публікаціяЦікаві можливості та перестороги: Гороскоп на суботу для всіх знаків зодіаку
Наступна публікаціяЯк та де отримати паліативну медичну допомогу на Вінниччині: Наталія Заболотна