Одинадцять захисників з Вінниччини полягли у боях за Україну

Протягом останніх кількох днів стало відомо про втрату одинадцяти захисників із Вінниччини:

– 21 лютого на Донеччині помер Володимир Борисович Нікіфоров, який був мешканцем Ямпільської громади. Захисникові було 41 рік, і він стояв на захисті Батьківщини з січня 2023 року.

– 22 лютого на Донеччині покинув цей світ Олександр Анатолійович Гулько, мешканець села Садове Літинської громади. Захиснику було 27 років, він служив як стрілець-санітар у стрілецькому батальйоні.

– 23 лютого на Харківщині загинув Максим Сергійович Тітаренко з Ямпільської громади. Молодший лейтенант ЗСУ та командир стрілецького взводу, він служив з липня 2023 року.

– Того ж дня на Харківщині помер Євгеній Васильович Войтенко з села Нова Ободівка Ободівської громади. Захиснику було 38 років.

– Також 23 лютого на Донеччині відійшов із життя Іван Юрійович Cакулич із смт Брацлав, 45 років. Він служив номером обслуги механізованого відділення.

– 24 лютого на Харківщині загинув Євгеній Романенко із села Сосонка Стрижавської громади. Він був призваний до ЗСУ у липні 2023 року та воював на Харківському напрямку.

– Того ж дня в боях за Україну покинув цей світ Дмитро Бондар із Іванівської громади, який боровся за Україну з 2014 року.

– Також 24 лютого загинув вінничанин Владислав Вікторович Бурак на Донеччині, йому було 54 роки.

– 25 лютого в боях за Україну помер Олександр Миколайович Кривенко із Турбівської громади, йому було 36 років, його серце зупинилося у лікарняному закладі Запоріжжя.

– Також 25 лютого на Запоріжжі покинув цей світ Олександр Миколайович Соловей, мешканець Хмільницької громади. Прощання із ним відбудеться 29 лютого.

– На Донеччині 25 лютого під час мінометного обстрілу загинув Сергій Лондкевич, уродженець Молдови, мешканець Калинівської громади. Захиснику було 31 рік, і він був мобілізований до війська у червні 2023 року.

Вічна пам’ять героям, і щирі співчуття рідним та близьким.

Попередня публікаціяПогоріло 16 гектарів. На Вінниччині продовжують фіксувати пожежі в екосистемах
Наступна публікаціяВ Україні зменшилася захворюваність на ГРВІ та грип серед дорослих та дітей”