Дитячий відпочинок у Вінниці: батути, миловаріння та безліч позитивних емоцій

Вчора, 27 лютого, понад півсотні дітей віком від 1 до 14 років насолоджувалися веселим та захопливим відпочинком в одному з найбільших дитячих розважальних центрів у Вінниці — «Країні мрій». Про це повідомляють на сайті міської ради.

Діти мали можливість весело провести час, граючи на батутах, бігаючи навколо, користуючись гірками та лабіринтами, а також граючи в різноманітні ігри. Організатори дбали про різноманіття розваг та розвивальних заходів для дітей.

Дмитро Мира, депутат Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, наголосив на важливості підтримки дітей пільгових категорій та висловив намір продовжувати ініціативи, спрямовані на покращення їхнього дозвілля.

Під час події діти мали змогу насолодитися активною грою в басейні з кульками, лабіринтах та гірках, а також брали участь у майстер-класі з миловаріння. Вони отримали величезне задоволення від творчих занять та позитивних емоцій, що сприяють зміцненню психологічного становища малечі.

Олександр Мельник, координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, підкреслив важливість таких заходів для всієї дитячої громади та підкреслив відданість команди покращенню якості дитинства та забезпеченню їм щасливого та цікавого відпочинку.

Попередня публікаціяУ Вінниці активно працює соціальна перукарня
Наступна публікаціяУ Вінниці проводять безкоштовні майстер-класи з вишивки