В рамках співпраці між обласною військовою адміністрацією та Міжнародною організацією з міграції переселенці з Бахмуту та Бахмутського району, які тепер проживають на Вінниччині, отримали не продуктову гуманітарну допомогу.

Ця допомога була надана на прохання Консультаційно-координаційного центру підтримки населення “Бахмутський район єднає” у місті Вінниця. Всього у Центрі зареєстровано близько 2000 внутрішньо переміщених осіб.

Для цих осіб Міжнародна організація з міграції (МОМ) з фінансовою підтримкою Агентства США з міжнародного розвитку USAID доставила 1250 комплектів для утеплення, 640 сонячних ламп, 1225 розкладних стільців, 1086 ковдр, 866 матраців і 463 кухонні набори.

Зазначено, що всього у області набори з необхідних речей отримають 613 родин.

Керівниця Вінницького офісу МОМ, Тетяна Неприцька, підкреслила, що заявки на отримання допомоги надходили від внутрішньо переміщених осіб з усіх громад Вінницької області.

“Оскільки не всі переселенці можуть приїхати самостійно, ми організували виїзну видачу допомоги для 57 родин з Хмельницької громади. Наша мета – забезпечити допомогу всім, хто її потребує, незалежно від їхнього місця проживання”, – підкреслила Тетяна Неприцька.

Попередня публікаціяКомандир батальйону патрульної служби особливо призначення «Вінниця» отримав відзнаку Кабміну
Наступна публікаціяІсторія будівлі повітового казначейства у середмісті Вінниці