Вінницький театр ляльок представив допрем’єрну виставу “Коти-біженці”

У Вінницькому обласному театрі ляльок відбулася презентація нової вистави “Коти-біженці”, яка є допрем’єрною. Про це повідомляє Суспільне. Сюжет створений на основі відносин чотирьох котів, які переживають війну в Україні й проживають в укритті. П’єса, написана Людмилою Тимошенко та Мариною Смілянець, режисерською роботою доручена Наталії Орєшніковій. Вистава, розрахована на аудиторію різного віку, побудована так, щоб кожен герой мав свій характер, але разом вони об’єднуються в єдиній сім’ї та домівці.

Директорка театру Тетяна Побережна розповіла, що актори працювали над виставою з осені минулого року. Вона підкреслила, що “Коти-біженці” розкривають тему взаємодії, компромісів та життя в умовах важкої ситуації.

Однією з акторок у виставі є Дар’я Єрьоміна, яка виконує роль киці Марусі. Персонаж волонтерить та зберігає спокій, допомагаючи іншим котам, але іноді виявляє власні емоції через переживання.

Виставу переглянула і 8-річна глядачка Ангеліна Мандренко, яка залишилася задоволеною виставою та висловила подяку акторам за їхню роботу.

Прем’єра “Котів-біженців” запланована на 2 березня, а вартість квитка становить 100 гривень.

Попередня публікаціяВінницька бібілотека отримала 4700 євро на реалізацію проєкту
Наступна публікаціяСпад народжуваності та 228 млн євро допомоги Україні: головні новини 22 лютого