Укрпошта отримала ліцензію на торгівлю ліками

Укрпошта отримала ліцензію на роздрібну та електронну роздрібну торгівлю лікарськими засобами. Тепер ліки можна буде отримати, замовивши через контакт-центр, з безкоштовною доставкою.

Пілотний проєкт “Укрпошта. Аптека” стартує на деокупованих та прифронтових територіях, починаючи з Донеччини та окремих прикордонних районів Сумщини.

В українських селах та селищах працює близько 5,700 аптек, але понад 20 тисяч сіл залишаються без аптечних пунктів. Проєкт Укрпошти має на меті покращити доступ до лікарських засобів, зокрема за програмою “Доступні ліки”. Замовити ліки можна, зателефонувавши в контакт-центр Укрпошти.

Укрпошта пропонує майже 10 тисяч лікарських засобів безрецептурної групи, включаючи ті, що підлягають реімбурсації за програмою “Доступні ліки”. Програма включає 515 торгових назв лікарських засобів та медобладнання, доступних за рецептом лікаря, безоплатно або з невеликою доплатою.

Лікарські засоби будуть відпускатися з аптечного закладу компанії та доставлятися до найближчого відділення Укрпошти. Планується розширення проєкту на прифронтові області та надалі — на всі населені пункти країни.

Для замовлення ліків просто зателефонуйте за номером 0 800 300 545 та слідуйте підказкам у голосовому меню. Замовлення буде надіслано за послугою “Укрпошта Експрес” з безкоштовною доставкою, а відправлення можна відстежити онлайн. Огляд вмісту посилки передбачено при врученні.

Попередня публікаціяВінницькі школярі відвідали депо та прокатались на трамваї за участю поліцейських
Наступна публікаціяДобірка розваг для вінничан на останній вікенд цієї зими