У Вінниці ТЦК проведе захід “Обирай сам”

У Вінниці 25 лютого відбудеться інформаційний захід “Обирай сам”, який проводить відділення рекрутингу Вінницького об’єднаного міського ТЦК та СП.

Про це повідомляють на офіційній сторінці ТЦК та СП.

Учасники заходу матимуть змогу взаємодіяти з представниками різних підрозділів та отримати відповіді на всі свої запитання. Представники військових навчальних закладів також візьмуть участь, готові надати абітурієнтам професійні консультації щодо вибору навчального закладу.

Важливо відзначити, що на заході не буде інформування військовозобов’язаних та видачі повісток. Абітурієнти матимуть можливість обрати навчальний заклад, спеціальність та ознайомитись з умовами вступу. Ветерани зможуть дізнатись, де отримати підтримку для себе та своїх родин, а також про можливості працевлаштування.

На заході будуть представлені різні підрозділи, включаючи Повітряні Сили, Військово-морські Сили, Морську піхоту, Десантно-штурмові війська, Сили спеціальних операцій, Сили територіальної оборони, Сили підтримки, Сили логістики, а також представники вищих військових навчальних закладів та військових коледжів сержантського складу. Учасники зможуть отримати вичерпні відповіді, відвідати благодійний концерт та виразити підтримку ЗСУ.

Захід розпочнеться 25 лютого о 12:00 годині в концерт-холі ресторану Mont Blanc (вул. Соборна, 34).

Попередня публікаціяВінницькі рятувальники провели навчання з пошукових операцій у лісі
Наступна публікаціяМіноборони впроваджує системи автоматизованого обліку військових