Восьмеро захисників з Вінниччини віддали своє життя за Україну

Протягом останніх кількох днів стало відомо про втрату восьми захисників з Вінниччини. Це героїчні серця Драба Вадима Васильовича, Іскарадова Олександра Івановича, Коцана Володимира Володимировича, Мацюка Дмитра Анатолійовича, Варушечкіна Владислава Миколайовича, Лавренюка Олександра Олеговича, Снігуря Юрія Миколайовича та Дяченка Андрія Михайловича.

– 26 червня 2023 року на Донеччині загинув Вадим Васильович Драб, уродженець с. Гайове Барської громади. Досі захисник вважався зниклим безвісти.

– Іскарадов Олександр Іванович, мешканець м. Погребище, загинув на Донеччині. Вважався безвісти зниклим з 11 серпня 2023 року, але ДНК-експертиза підтвердила його смерть 16 лютого. Солдат був номером обслуги механізованого відділення.

– 14 вересня 2022 року на Запоріжжі загинув Володимир Володимирович Коцан, мешканець Могилів-Подільської громади. Він вважався безвісти зниклим.

– 3 лютого в боях за Україну загинув Дмитро Анатолійович Мацюк, мешканець Стадницького старостинського округу.

– 10 лютого на Херсонщині загинув Владислав Миколайович Варушечкін, мешканець с. Вовчок Брацлавської громади. Захиснику було 25 років, і він служив матросом гранатометника.

– 17 лютого на Херсонщині загинув Олександр Олегович Лавренюк, мешканець Ольгополя. Старший солдат був водієм гранатометного відділення.

– Вінничанин Юрій Миколайович Снігур загинув на Донеччині. Захиснику було 35 років, і він брав участь в Антитерористичній операції на сході країни у 2016 році. Пішов боронити Батьківщину і з початком повномасштабного російського вторгнення. Його нагороджено державною відзнакою Президента України «За оборону України». Він отримав важке поранення 7 січня і помер 18 лютого.

– 20 лютого на Донеччині загинув Андрій Михайлович Дяченко, мешканець с. Пархомівка Іллінецької громади.

Вічна пам’ять загиблим Героям! Співчуття рідним та близьким…

Попередня публікаціяМіноборони анонсувало створення застосунку для військових «Армія +»
Наступна публікаціяПогода у Вінниці 22 лютого