Відсьогодні сервісні центри МВС Вінниччини об’єднали в один підрозділ

Сервісні центри МВС Вінниччини тепер об’єднані в єдиний підрозділ із центрами Черкаської та Кіровоградської областей. З 20 лютого вони функціонують як єдиний підрозділ. Інформацію про це опубліковано на вебсайті регіонального сервісного центру ГСЦ МВС трьох областей.

“Зараз проводиться технічне налаштування для забезпечення ефективної роботи нової структури. Протягом кількох днів можливі тимчасові затримки у наданні адміністративних послуг у сервісних центрах МВС Вінницької області. Однак громадяни продовжують мати доступ до послуг з реєстрації транспортних засобів, складання іспитів, обміну національного та отримання міжнародного посвідчення водія, як і раніше”, – зазначено в оголошенні.

Також внесено зміни в екзаменаційну діяльність, включаючи відкриття нового центру. Відтепер сервісний центр МВС у Могилеві-Подільському надає послуги в місті Шаргород за новою адресою — вул. Героїв Майдану, 224. Номерні знаки, які були на платному зберіганні, тепер переміщені до Шаргорода. З 20 лютого екзаменаційна діяльність з Тульчина перенесена до Гайсина. Ці зміни спрямовані на поліпшення територіальної доступності та врахування віддалених населених пунктів.

У Вінницькій області тепер теоретичні та практичні іспити можна складати у трьох сервісних центрах МВС:

  • м. Вінниця
  • м. Шаргород
  • м. Гайсин

Інші сервісні центри продовжать надавати всі доступні адміністративні послуги, за винятком екзаменування.

Попередня публікація“Кришталева нота”: У Вінниці триває музичний конкурс
Наступна публікаціяВінницькі гімнастки вражають Дубай: 21 медаль на міжнародному турнірі