Нещодавно в рамках реалізації благодійного проєкту “Спорт заради Перемоги”, який проводиться Благодійним Фондом Миколи Філонова “Український Альянс” у школах області, учням Хомутинської гімназії було передано спортивний інвентар.

Гімназія звернулася до фонду з проханням придбати спортивний інвентар, і Микола Філонов разом зі своєю командою відвідали гімназію та доставили необхідне обладнання. Участь гімназії у проекті “Пліч-о-пліч” сприяла її залученню до спортивних занять, а новий спортивний інвентар значно полегшив тренування.

“Під час спілкування з керівництвом школи виявилася проблема з харчуванням дітей, які не належать до пільгових категорій. Благодійний фонд вирішив допомогти навчальному закладу, швидко передавши річний запас найнеобхідніших продуктів, включаючи борошно, цукор, олію, крупи, м’ясну продукцію та інше”, – розповідають благодійники.

Фонд отримав відеоподяку від гімназії, що висловлює щирі слова подяки за благодійну допомогу у наданні продуктів харчування та висловлює надію, що добро і мир завжди супроводжуватимуть кожного українця.

 

Попередня публікаціяВінничанина Сергія Качуринського нагородили “Золотим хрестом”
Наступна публікаціяЖителя Хмільницького району обвинувачують у держзраді