Хек у клярі від Євгена Клопотенка

Риба – це важливе джерело білка, вітамінів та поживних речовин, які сприяють нашому здоров’ю. Серед різноманіття видів риби, хек вирізняється своєю доступністю в наших магазинах. Цей рецепт дозволить вам легко та швидко приготувати смачні рум’яні шматочки хека з золотавою скоринкою та ніжним білим м’ясом всередині, ідеальні для швидкої та смачної вечері. Навіть якщо ви новачок у готуванні риби, цей рецепт стане легкістю для вас.

ІНГРЕДІЄНТИ

 КРОК 1

У мисці з холодною водою або у холодильнику розморозьте два хеки. Почистьте рибу, видаліть нутрощі, міхур та плівку із внутрішньої частини тушки. Зріжте плавці зі спинки та боків хека. Наріжте рибу на шматочки, товщиною 2-3 см та посоліть (½) ч. л. солі.

КРОК 2

Підготуйте миску або широку тарілку з 2-ма ст. л. борошна та запаніруйте в ньому кожен шматочок риби.

КРОК 3

Розігрійте сковорідку з 50-ма мл рослинної олії та обсмажте шматочки хека приблизно по 4-5 хв з обох боків, до готовності. Подавайте рибу теплою.

Попередня публікаціяГороскоп для усіх знаків зодіаку на 20 лютого
Наступна публікаціяТренди та стильні рішення весняного манікюру 2024