“Укрзалізниця” представляє модернізований дизель-поїзд “Коростень – Вінниця””

На власних потужностях “Укрзалізниця” провела модернізацію дизельного поїзда ДР1А № 329, який експлуатуватиметься на маршруті Коростень – Житомир – Вінниця.

За інформацією від “Укрзалізниці”, основні вагони поїзда оснащені пандусами та зонами для пасажирів на кріслах з колесами. Також встановлено спеціальні санвузли та кнопки для виклику поїзної бригади.

Серед інших нововведень — кріплення для транспортування велосипедів, стелажі та полиці для багажу, порти типу С і USB для зарядки гаджетів, складні столики в санвузлах, маршрутні індикатори та інформаційні екрани.

Згідно з розкладом, регіональний поїзд №887/888 Коростень — Вінниця відправлятиметься зі станції Коростень о 08:05, зупинятиметься в Житомирі о 09:33 і прибуде на кінцеву зупинку о 11:53.

У зворотному напрямку регіональний поїзд №889/890 Вінниця — Коростень стартує зі станції Вінниця о 14:00, зупинятиметься в Житомирі о 16:13 і прибуде до Коростеня о 17:47. Крім того, поїзд буде здійснювати зупинки на станціях Нова Борова, Горбаші, Бердичів, Козятин-1, Калинівка-1.

Квитки на ці поїзди можна придбати через чат-бот “Укрзалізниці”, у касах вокзалів та станцій, а також у кондукторів.

Попередня публікаціяНа Вінниччині триває ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
Наступна публікаціяВінничанка подарувала лікарні систему підвісної терапії для реабілітації