Сьогодні вінничанам покажуть добірку короткометражок «Любов варта всього»

У мистецькому центрі “MŌNTAЖ” покажуть добірку українських короткометражних фільмів під назвою “Любов варта всього”. Це чотири стрічки, які отримали визнання на міжнародних та українських фестивалях.

“Любов варта всього” — це збірка коротких фільмів, які розповідають про кохання під час воєнного стану і створені сучасними українськими режисерами та режисерками, розповідає Гліб Зельгін, співзасновник мистецького центру “MŌNTAЖ”. Автори стрічок фіксують нову реальність війни через призму особистого життя та романтичних стосунків. Вони пропонуючи глядачам об’ємний простір для рефлексій та наголошуючи на емоціях і переживаннях людей, які не втратили здатність любити.

Ця колекція короткометражок була випущена онлайн-кінотеатром “Такфлікс” на другу річницю повномасштабного вторгнення і з нагоди Дня Святого Валентина. Серед фільмів є єдиний учасник Каннського кінофестивалю 2023 року від України, а також стрічки, що отримали нагороди на різних міжнародних та українських фестивалях.

Прем’єрні покази триватимуть великими містами України з 7 по 17 лютого. Мешканці Вінниці матимуть змогу переглянути цю колекцію в мистецькому центрі “MŌNTAЖ” 16 лютого о 19:00. Загальна тривалість презентації становить 77 хвилин.

Попередня публікаціяВінничанка стала чемпіонкою Європи з важкої атлетики серед дорослих
Наступна публікаціяСьогодні в Україні відзначають День військового журналіста