У День закоханих у Вінниці одружилися 10 пар

У День закоханих у Вінниці 14 лютого, у відділі ДРАЦСу, відбулося урочисте одруження 10 пар. Три з яких влаштували особливо святкову церемонію. Про це Суспільному повідомила церемоніймейстерка Олена Синенька. Вона зауважила, що порівняно з минулими роками кількість наречених була меншою, а урочистих весіль взагалі було небагато.

“Відзначається зменшення кількості наречених порівняно з минулими роками. Якщо раніше у нас було понад 20 пар, то цього разу значно менше, і лише кілька пар влаштували весільні урочистості”, – зазначила Синенька.

За її словами, це може бути пов’язано із високосним роком, інші події та обставини. Також вона додала, що в останні роки урочисті весілля стали менш популярними, а переважна більшість пар, особливо військові, обирають менш формальні та камерні церемонії. Одягаючись у військову форму або вишиванки, вони урочисто відзначають цей день разом із найближчими.

Серед одружених пар були Владислав і Анна, які обрали дату 14 лютого заздалегідь. Особливість їхнього об’єднання полягає в тому, що Владислав є військовим і за кілька днів повертається на службу. Для їхньої церемонії весілля було важливою і вагомою подією, попри відсутність розкішного святкування.

Ще однією парою, яка вирішила офіційно зареєструвати своє об’єднання у День закоханих, були Ольга і Сергій. Вони розповіли, що свідомо обрали цю дату, і їхнє шлюбне об’єднання 14 лютого стало для них особливим та радісним моментом.

Попередня публікаціяЯк приготувати мексиканський соус гуакамоле
Наступна публікаціяЯких кольорових комбінацій в гардеробі варто уникати