Вінничан запрошують на романтичний день у Планетарії

У Вінниці сьогодні, в День закоханих, о 14:00 Планетарій спільно з ЗК «Міський Палац мистецтв» запрошують всіх зацікавлених на захопливу подорож у космічний простір справжніх почуттів. Об’єднавши зусилля, ці культурні заклади пропонують заходи під назвою «Під сузір’ям кохання», обіцяючи відвідувачам незабутні враження.

Організатори заходу повідомляють, що на гостей очікують виконання романтичних пісень про кохання від відомих вінницьких музикантів, таких як Макс Тріска, дует «Душевні», Валентин Вергелес та Євген Мельник.

«Проєкт “Під сузір’ям кохання” призначений нагадати про важливість любові та взаєморозуміння в світі, де діє агресія та конфлікти. Саме кохання та мистецтво є універсальною мовою, яка об’єднує серця навіть у найважчі часи», — зауважила Заступниця директора з фінансово-економічних питань КП ВМР «Дирекція парків та дозвілля територіальної громади» Валентина Тарасова.

Художня керівниця зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія», співачка та викладачка у ЗК «Міський Палац мистецтв» Віра Майборода додала:

«У складний час, коли наша країна переживає випробування, прослуховування романтичних пісень про кохання може стати невід’ємною частиною нашого емоційного відпочинку та підтримки. Вони додають сил та нагадують про важливість любові та турботи в будь-яких обставинах».

Лютневий графік роботи Вінницького планетарію – щоденно з 9:00 до 17:00. Актуальні програми регулярно публікуються на сторінці КП «Дирекція парків та дозвілля територіальної громади» у Facebook: https://www.facebook.com/kpvmrpark.

Телефон для довідок: 0674310611.

Попередня публікаціяУ вінницькому ліцеї №18 відкрили оновлену бібілотеку
Наступна публікаціяВінницькі стоматологи долучилися до допомоги військовим