Рецепт яблучних панкейків для смачного та здорового сніданку

Зробіть цікавішими класичні панкейки, додавши до них яблука. Це створить смачнішу та кориснішу версію цієї страви. Рецепт не тільки принесе фруктовий шарм та текстуру, але й дозволить зменшити кількість доданого цукру, оскільки яблука природно солодкі. Яблучні панкейки стануть ідеальним сніданком або швидким десертом до чаю.

Інгредієнти:

  • 1 яйце
  • 200 мл молока
  • 250 г борошна
  • 10 г ванільного цукру
  • ½ ч.л. розпушувача
  • 2 яблука
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 50 г вершкового масла

Покроковий рецепт:

Крок 1: У середній мисці збийте 1 яйце, додайте 200 мл молока, 250 г борошна, 10 г ванільного цукру та ½ ч.л. розпушувача. Добре перемішайте.

Крок 2: Очистіть 2 яблука від шкірки і натріть на крупній тертці. Полийте їх 1 ст. лимонного соку, аби не потемнішали.

Крок 3: Розтопіть 50 г вершкового масла, додайте його до тіста та включіть яблука. Ретельно перемішайте суміш до повного поєднання інгредієнтів, прикрийте плівкою і залиште відпочивати протягом 10 хвилин.

Крок 4: Розігрійте сковорідку. Перевірте готовність, розкладаючи невеличку краплю тіста на сковорідку. За допомогою черпака виливайте тісто на сковорідку, формуючи круглі панкейки, і смажте по 2-3 хвилини з обох сторін.

Попередня публікаціяВінницький нардеп пояснив чому не голосував за посилення мобілізації
Наступна публікаціяТрендові спідниці для стильних образів цієї весни