Ворожий “шахед” збили сьогодні вночі на Вінниччині

У ніч на 12 лютого ворог атакував 17-ма ударними безпілотниками типу “Shahed 131/136”, керованими авіаційними ракетами Х-59 та зенітними керованими ракетами С-300. Внаслідок операції було ліквідовано 14 “шахедів” та одну керовану авіаційну ракету Х-59. Зокрема, минулої ночі один ворожий дрон був збитий на Вінниччині.

За інформацією Повітряних сил ЗСУ, атака відбулася з районів Приморсько-Ахтарськ (Росія), ТОТ Запорізької області та Бєлгородської області.

Загалом 14 “шахедів” та одну керовану авіаційну ракету Х-59 ліквідовано в Хмельницькій, Вінницькій, Кіровоградській, Миколаївській, Дніпропетровській та Запорізькій областях.

На Хмельниччині сили ППО ЗСУ нейтралізували 1 БПЛА типу “шахед”. За наявною інформацією, цивільне населення та інфраструктура не постраждали.

На Миколаївщині чотири БпЛА типу “Shahed 131/136” були знищені засобами протиповітряної оборони.

В Дніпропетровщині над Новомосковським районом захисники знищили ракету, а над Павлоградським — 6 безпілотників. Атака російських дронів призвела до пожежі на енергетичному об’єкті. Без електропостачання залишаються близько 29 тисяч абонентів у Павлоградському районі, а у Тернівці — 10 тисяч абонентів залишаються без води.

Попередня публікаціяСьогодні Вінниця проводжає в останню путь двох захисників України
Наступна публікаціяДе у Вінниці сьогодні ремонтуватимуть мережі