Три пари взуття, які обов’язково треба придбати цієї весни

Невдовзі весна, а це свідчить про те, що прийшов час ретельно розглянути нові моделі взуття.

Відповідно до представлених брендами колекцій на сезон весна-літо 2024, можна стверджувати з впевненістю, що цьогоріч у моді буде різноманіття, зручність та яскравість. Також слід зазначити, що нові модні тенденції непомітно повертають нас до минулого.

  • Балетки:

Ця модель взуття була неймовірно популярною 10-12 років тому, але поступово втратила свою актуальність, уступивши місце кросівкам та лоферам. Проте цього року передбачається великий камбек для балеток, що підтверджується їхнім визнанням на стрітстайлерах.
Однак сучасні моделі відрізняються від тих, що були популярні у 2010-х. Тепер це сітчасті балетки, сатинові, прикрашені заклепками, каменями або бісером. Особливо популярні варіанти з ремінцями й гумками, що нагадують справжні танцювальні пуанти.

  • Леопардовий принт:

Сміливий тренд, який все частіше з’являється у взутті. Ми можемо спостерігати різноманітні моделі з леопардовим принтом — від кросівок до балеток. Щоб уникнути перебору, слід дотримуватися простого золотого правила — обмежувати образ одним предметом з анімалістичним принтом.

  • Червоне взуття:

Популярність цього тренду визначалася необхідністю, оскільки восени торік в тренді були сумки червоного, майже винного відтінку. Через кілька місяців після модних показів цей тренд перейшов і на взуття. І це стосується не лише туфель, але й будь-якого червоного взуття взагалі.

Попередня публікаціяПростий рецепт заварного тіста для домашніх пиріжків
Наступна публікаціяСьогодні Вінниця проводжає в останню путь двох захисників України