Завдячуючи активному колективу, місцевій владі та благодійникам Тульчинська публічна бібліотека перетворюється на сучасний простір. Про допомогу бібліотеці та її перетворення розповіла народний депутат України Лариса Білозір.

За словами Лариси Білозір, перевтілення, яке проходить Тульчинська публічна бібліотека – вражає. З кожним днем вона все більше перетворюється на значущий культурний хаб громади, де пульсує життя та де кожен можете знайти для себе безліч заходів та можливостей для особистого та професійного розвитку.

Завдяки активному колективу бібліотеки та підтримці місцевої влади тут нещодавно було створено Молодіжний центр.

 «Ми щоразу бачимо, як натхненно працюють люди, щоб забезпечити молодому поколінню не лише доступ до книг, а й можливість зустрічей, розвитку та творчості», – каже Лариса Білозір.

Нові зміни, стали можливими також завдяки підтримці у грантовому конкурсу від ГО “Ми – Вінничани“. Грантовим коштом в бібліотеці оновили меблі у читальній залі.

«З особливою теплотою ми спостерігаємо за тим, як діти знаходять своє місце в середині цього культурного простору. Бібліотека для них стає не лише місцем для читання, а й платформою для спілкування, творчості та розваг. Під час мого візиту нещодавно у ньому якраз відбувались дитячі майстер-класи.

Велика подяка всім, хто долучається до цих чудових змін», – підкреслює Лариса Білозір.

 

Попередня публікаціяЗ Ладижина коштом громади передали військовим вісім мавіків
Наступна публікаціяКупи сміття та шин: Інспектори «Муніципальної варти» знайшли великий смітник у Вінниці