Втрати на фронті: 12 Героїв з Вінниччини віддали своє життя за Україну

    Протягом останніх кількох днів стало відомо про втрати дванадцяти захисників із Вінниччини: Олександра Назимка, Гладуна Миколи Дмитровича, Олійника Ярослава Ігоровича, Подолинного Віктора Анатолійовича, Степанюка Олега Володимировича, Сніцарука Василя Борисовича, Лисецького Бориса Васильовича, Литвиненка Євгенія Григоровича, Вакульського Олега Олександровича, Жукова Євгенія Євгенійовича, Тарака Дмитра Сергійовича та Орла Олександра Олександровича. 

    На Донеччині, 24 вересня 2022 року, загинув Олександр Назимко зі Стрижавки, визнаний безвісти зниклим до січня 2024 року. Він служив у добровольчому батальйоні “Золоті ворота” у 2014-2015 роках та, починаючи з квітня 2022 року, віддавав своє життя військовим лікарем, врятувавши життя не одному воїну.

    26 травня 2023 року на Донеччині загинув Гладун Микола Дмитрович із с. Кусиківці Літинської громади, що був солдатом Збройних Сил України, стрільцем-санітаром механізованого відділення.

    22 серпня 2023 року загинув Олійник Ярослав Ігорович із села Уланів, Донеччина, який був визнаний безвісти зниклим.

    20 грудня 2023 року на Запоріжжі загинув Подолинний Віктор Анатолійович із села Агрономічне віком 52 роки.

    25 січня на Харківському напрямку загинув вінничанин Степанюк Олег Володимирович, 41-річний молодший сержант, який відзначався на фронті у різних бойових ділянках.

    26 січня на Донеччині загинув Сніцарук Василь Борисович із с. Дяківці Літинської громади, що служив старшим стрільцем-оператором гірсько-штурмового відділення.

    29 січня на Донеччині загинув Лисецький Борис Васильович із села Буша Ямпільської громади, який був гранатометником стрілецької роти ЗСУ.

    29 січня на Запоріжжі загинув Литвиненко Євгеній Григорович із Тростянецької громади, солдат мінометного взводу роти оперативного призначення.

    30 січня на Луганщині загинув Вакульський Олег Олександрович із с. Селище Літинської громади, що служив стрільцем стрілецького відділення.

    31 січня на Донеччині загинув Жуков Євгеній Євгенійович із с. Серебринець в Могилів-Подільському районі, молодший сержант і командир відділення взводу технічного забезпечення танкового батальйону.

    Тарак Дмитро Сергійович із с. Балки Барської громади загинув у боях за Україну.

    Орел Олександр Олександрович, уродженець Донеччини, загинув на своїй батьківщині, після того, як сім’я переїхала до Вінниці. Мобілізувавшись у листопаді 2023 року, він приєднався до військових дій.

    Вічна пам’ять загиблим героям, і щирі співчуття рідним та близьким.

    Попередня публікаціяДе у Вінниці сьогодні ремонтують комунальні мережі
    Наступна публікаціяЩо робити, якщо ви захворіли на ГРВІ