Воїна з Вінниччини посмертно відзначили орденом «За мужність» ІІІ ступеня та відзнакою Президента України

    Анатолій Репей, вірний син своєї країни, свідомо та відповідально обрав захист рідної землі, демонструючи гідність у виконанні свого військового обов’язку. Його служба радіотелефоністом у складі зенітної ракетно-артилерійської батареї 6-го батальйону охорони військової частини А1231 відзначалася великою відповідальністю та бездоганністю в виконанні завдань. Анатолій був у найгарячіших точках на фронті, включаючи Бахмут і Авдіївку, та весь час був у напрямку Донецької області. Він завжди був готовий допомогти, був доброзичливим та товариським.

    29 червня він втратив життя біля Старомайорського на Донеччині, боронячи свою рідну землю від ворога. За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, воїна посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня та відзнакою Президента України «За оборону України». Нагороди вручили його матері Тамарі Федорівні та сестрі Тетяні.

    Нехай пам’ять про подвиг Анатолія Репея залишається в наших серцях, а його жертва служить символом героїзму та любові до України.

    Вічна слава Герою! Подолання глибокого співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

    Попередня публікаціяЯк «подружити» солодощі зі здоровим способом харчування
    Наступна публікаціяТеатр імені Садовського оприлюднив репертуар на лютий