Благодійники передали школам спортінвентар: На Вінниччині триває акція «Спорт заради Перемоги!»

    Ще три школи на Вінниччині отримали спортивний інвентар у рамках акції «Спорт заради Перемоги!» від Благодійного Фонду Миколи Філонова «Українській Альянс» та Благодійного Фонду “МХП-Громаді”.

    Першими школами в цьому році, які отримали спортінвентар від меценатів стали навчальні заклади села Слобідка, Хомутинці та Радівки, що на Вінниччині.

    Різноманітний спортивний реманент школи замовляли виходячи із власних потреб. Серед переданого було і гімнастичне приладдя, і знаряддя для занять футболом, баскетболом та іншими спортивними іграми.

    Вчитель фізичної культури гімназії села Слобідка розповів, що в 2021 році він побував у Києві на форумі де побачив презентацію нових засобів фізичної культури.

    Мрія вчителя збулась і навіть більше, крім обладнання для флорболу школа отримала гімнастичне спорядження та інший спортивний реманент. А школярі радісно заходились випробовувати новенькі спортивні знаряддя.

    В школі чудового села Хомутинці, яке є батьківщиною Степана Руданського радо з короваєм та привітанням зустріли представників благодійного фонду.

    Так само радо благодійників зустріли і в школі села Радівка Калинівської міської ради. Шкільна команда з волейболу одразу випробувала новенькі м’ячі.

    Керівник Благодійного Фонду Микола Філонов подякував діткам і освітянам за надзвичайно теплий прийом та анонсував продовження співпраці.

    За словами Миколи Філонова, попри те, що пріоритетом роботи благодійного фонду є максимальна допомога Збройним Силам України і Силам Оборони, маємо не забувати про тих хто потребує допомоги і підтримки, тим більше коли мова йде про дітей, – підкреслив Микола Філонов і подякував за підтримку ініціативи партнерам проєкту – Благодійному Фонду «МХП-Громаді».

    А алгоритм отримання саме такої благодійної допомоги простий, директори шкіл мають звернусь з відповідним запитом до Міжнародного благодійного фонду Миколи Філонова «Українській Альянс» та сформувати перелік потреб.

    Контакти фонду за посиланням → https://uaworld.org/kontakty.html

    В рамках спільного проєкту Благодійного Фонду Миколи Філонова «Український Альянс» і Благодійного Фонду «МХП-Громаді» спортивне знаряддя отримало вже 20 навчальних закладів Вінниччини.

    Попередня публікаціяМобілізація в Україні: Кабінет Міністрів оновив законопроєкт
    Наступна публікаціяА що цікавого відбулося впродовж дня?