Соковиті ковбаски з фаршу в духовці: цікава ідея для сімейної вечері

    Ковбаски з фаршу – чудовий варіант для заміни традиційних домашніх котлет. Це насичена м’ясна страва, яку можна подавати як гарячу, так і холодну. Для приготування потрібен м’ясний фарш та різноманітні приправи. Щоб забезпечити соковитість ковбасок, важливо добре відбити фарш. 

    Інгредієнти

    фарш свинячий500 г

    фарш курячий500 г

    вершкове масло40 г

    цибуля ріпчаста 1 шт

    часник 3 зубчика

    паприка мелена 1 ч л.

    коріандр 1 ч. л.

    сушений часник1 ч л.

    крохмаль 1 ст. л.

    харчова сода0,5 ч. л.

    перець чорний мелений

    сіль

    Приготування:

    Цибулю дрібно наріжте. Часник вичавіть через прес.

    У фарш додайте цибулю, часник, харчову соду, крохмаль, м’яке вершкове масло, паприку, коріандр, сушений часник, сіль та перець. Усе добре вимішайте і відбийте – беріть фарш частинами та кидайте об дно миски. Покладіть до холодильника щонайменше на годину.

    Руки змочуйте у воді та формуйте подовжені ковбаски.

    Викладайте на деко, застелене пергаментом. Випікайте за температури 220 градусів 20 хвилин.

    Фарш використовуйте будь-який.

    Попередня публікаціяУ Вінниці комунальна сфера працює стабільно, проводяться планові ремонти
    Наступна публікаціяГолова Вінницької федерації БДД Єгор Лебідь отримав чорний пояс