Ковбаски з фаршу – чудовий варіант для заміни традиційних домашніх котлет. Це насичена м’ясна страва, яку можна подавати як гарячу, так і холодну. Для приготування потрібен м’ясний фарш та різноманітні приправи. Щоб забезпечити соковитість ковбасок, важливо добре відбити фарш.
Інгредієнти
фарш свинячий500 г
фарш курячий500 г
вершкове масло40 г
цибуля ріпчаста 1 шт
часник 3 зубчика
паприка мелена 1 ч л.
коріандр 1 ч. л.
сушений часник1 ч л.
крохмаль 1 ст. л.
харчова сода0,5 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
Приготування:
Цибулю дрібно наріжте. Часник вичавіть через прес.
У фарш додайте цибулю, часник, харчову соду, крохмаль, м’яке вершкове масло, паприку, коріандр, сушений часник, сіль та перець. Усе добре вимішайте і відбийте – беріть фарш частинами та кидайте об дно миски. Покладіть до холодильника щонайменше на годину.
Руки змочуйте у воді та формуйте подовжені ковбаски.
Викладайте на деко, застелене пергаментом. Випікайте за температури 220 градусів 20 хвилин.
Фарш використовуйте будь-який.