А що цікавого відбулося впродовж дня?

    Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що “на певному етапі” хоче запросити Україну стати повноцінним членом НАТО.

    Про це повідомляє Fox News.

    Відповідаючи на запитання про можливу конфронтацію між Росією і НАТО в разі просування членства України в Альянсі, Столтенберг назвав “гарною справою” для Альянсу і для США підтримати Україну. 

    Лідер угорської ультраправої партії Mi Hazank Ласло Тороцкаї заявив про претензії на українське Закарпаття у разі втрати Україною державності внаслідок війни.

    Про це повідомляє Index.

    Під час виступу на річній партійній конференції у Будапешті, Тороцкаї заявив, що “тиск міжнародних фінансистів” призвів до війни на території України, яка “зруйнує Європу і відправить економіку континенту на дно”. Зокрема стверджував про те, що “Україну купив BlackRock”, інвестиційний фонд, який має у розпорядженні понад 10 трильйонів доларів.

    Окупанти вбили останнього жителя одного з прикордонних сіл у Сумській області

    Про це повідомляє Суспільне.

    Загибель чоловіка підтвердив його син, місцева влада та СБУ. Тіло 60-річного чоловіка знайшли 24 січня. Місцева влада повідомляє, що, ймовірно, окупанти обстріляли село на минулих вихідних або у понеділок, 22 січня.

    Попередня публікаціяЗ Вінниці військовим на фронт передали необхідну допомогу
    Наступна публікаціяТепло й похмуро: погода у Вінниці на сьогодні, 29 січня